Минало, Настояще, Бъдеще, Политика
-
К.И.О.Т.
Мнение
от К.И.О.Т. » нед фев 12, 2017 10:37 am
m....l написа:
Преди да публикувате нещо,направете си труда и проверете дали вече не е пуснато във форума,или по лесното е да четете ,а не да публикувате машинално-тук рейтинги нямаме!
Re: много интересно!!
Мнениеот m....l » пет фев 10, 2017 1:30 pm
ПЪРВАТА ЛЪЖА НА ЕВРЕИТЕ – СТАРОЗАВЕТНАТА ИЗМИСЛИЦА, ЧЕ ИЗРАИЛТЯНИТЕ СА БИЛИ РОБИ В ЕГИПЕТ!
https://anonybulgaria.wordpress.com/2016/08/29/jewlies/
Не се ядосвай колега. Това червеното го слагам АЗ. защото мога. Показва че съм научил нещо ново. Нека си пишат хората колкото и каквото искат, важното е да им харесва и да се чувстват полезни. Търсачките четат всичко и изпращат много гости, знае ли човек кое ще свърши работа. За да те разведря ще ти кажа последното си осъзнато откритие:
Най-смъртоносното нещо е живота, винаги завършва със смърт.
Поздрави и късмет.
-
manel
Мнение
от manel » нед фев 12, 2017 11:06 am
Аз пък ще ти кажа ,че смъртта е най голямата измама-такова нещо няма,и не съществува!

-
Мнение
от ****** » вт мар 07, 2017 10:17 am
К.И.О.Т. написа:m....l написа:
Преди да публикувате нещо,направете си труда и проверете дали вече не е пуснато във форума,или по лесното е да четете ,а не да публикувате машинално-тук рейтинги нямаме!
Re: много интересно!!
Мнениеот m....l » пет фев 10, 2017 1:30 pm
ПЪРВАТА ЛЪЖА НА ЕВРЕИТЕ – СТАРОЗАВЕТНАТА ИЗМИСЛИЦА, ЧЕ ИЗРАИЛТЯНИТЕ СА БИЛИ РОБИ В ЕГИПЕТ!
https://anonybulgaria.wordpress.com/2016/08/29/jewlies/
Не се ядосвай колега. Това червеното го слагам АЗ. защото мога. Показва че съм научил нещо ново. Нека си пишат хората колкото и каквото искат, важното е да им харесва и да се чувстват полезни. Търсачките четат всичко и изпращат много гости, знае ли човек кое ще свърши работа. За да те разведря ще ти кажа последното си осъзнато откритие:
Най-смъртоносното нещо е живота, винаги завършва със смърт.
Поздрави и късмет.
Много глупости съм чела по въпроса.......! Истината е ,че фараона ги заселва в Тафос ,за това няма археологически находки в днешен Египет от тях.
-Да кажа също че Тафос не е в Кефалония както ще прочетете в гуглето. Тафос и нашето Анхиало са основани от еднин фараон!
Таниас пое към Египет ,а Нил почна да се влива в Меотис.................!
Точно с тези войни пряко е свързана историята на българските царе-ханове,така че е добре да се внимава какво се пише!