Минало незабравимо...

Минало, Настояще, Бъдеще, Политика
Съобщение
Автор
Потребителски аватар

Re: Минало незабравимо...

#171 Мнение от ****** » пет дек 23, 2016 2:08 pm

****** написа:Изображение

Извадка от втората редакция на елински и римски летописец........

Има още един човек при когото се е разделило морето освен при Моисей и това е АЗ, той е писал със едни философски букви :!:

http://www.img-share.eu/main/image_view ... w7.png.htm

Това е да се знае!
Илирийските племена и (или) черните Schiavoni имат две различни азбуки.В тези провинции които са по-на изток използват тази която е подобна на гръцката ,чийто автор е Кирил и я наричат Кирилица.
Илирийските провинции които са по-на юг и на запад използват тази на която автор е св . Йероним, вика се Бучица..............,която се различава от всички други на света и е високо знание на речта на обикновените хора,това което постоянно говорят и всички народи разбират.......
Както знаем нашият VOLGAR е с много голяма лексика,но труден за произнасяне и т.н.........

Юстиниян се е качил на престола според антиохийците в 577 г. от Юлий Цезар.
Според Александрийците това е 245 г. от Диоклециан.
Антиохийците смятат летоброенето от Юлий Цезар,а Александрийците от Даиоклециан!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Всички стари преписвачи и летописци които са писали на нашия език смятат че Теофил е изчислил най- правилно годината на второто ипатство на Юстиниан,а именно( 6032) година и 199 от Константинов град......

Датировката на нашите букви се осланят единствено на Черноризеца който казва ,че те са създадени през 6363 г. по александрийското летоброене???????????
Направих си труда да прочета оригинала на черноризеца и там пише 6363 от Адам.Това с александрийското летоброене някой си го е изсмукал от малкия пръст!!!!!!!!!!

Я да видим сега кога се е качил на трона Августовия син Тиберий???????????//

Изображение
Как ли Тиберий и Исус са се родили след Юстиниан?????????????????/

Който може да смята!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Някакви си 500 или 1000 години какво са?,ноооооооооооооооо,ако летоброенето е така както казват 5500 от Адам до Христос , а според Теофил 5969 то излиза че Исус се е кръстил след нас в 10 век :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Дааааааааааааа :lol: :lol: :lol: :lol: или неееееееееееееееееее :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Летописците ни казват че едно от шестте хилядолетия преминало в седмото с БЛАГА ПРОМИСЪЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

АБЕ , ДЕКА СА МИ СНИМКИТЕ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ? ..............Тия книги си ги имаме много хора и може пак да си ги качим :lol: Това цензура ли е ,или така ми се струва? Между другото има и по-страшни книги и хора знаещи много езици :D

Потребителски аватар
К.И.О.Т.

#172 Мнение от К.И.О.Т. » пет дек 23, 2016 2:15 pm

Благодаря за поздрава, нямам отговор на въпроса за снимките. Прати ми да ги кача или опитай да ги сложиш директно тук. Щастие Ви желая.

Потребителски аватар

#173 Мнение от ****** » пет дек 23, 2016 2:21 pm

Истината рано или късно ще се разбере! Просто болните от рак си дават няколко месеца повече живот! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ МНОГАЯ ЛЕТА!

borislav min4ev

#174 Мнение от borislav min4ev » пет дек 23, 2016 8:06 pm

Това беше, наистина добро.

Потребителски аватар

#175 Мнение от ****** » ср дек 28, 2016 9:03 am

Учителя на славяните Кирил няма брат на име Методий и не е починал в Рим. Погребан е в Сърбия.

Потребителски аватар

#176 Мнение от ****** » вт яну 03, 2017 6:01 pm

Но ето, че Всемогъщият Бог ни е благословил и преумножил дотолкова, че едва ни побират всичките земи, по които сме се заселили и сме ги придобили.Затова аз мога да ги нарека само по един начин - Богария, сиреч земята на всички Богари, говорещи езика на Единия Бог още от първия ден, та даже и до днес.

А ти, Баяне, дето ме питаш дали всички, които живеят с нас и са научили да говорят езика ни, са също Богари, даже и тези, които са роби и склавени (защото така ги нарича Империята), на теб казвам сега, но да чуят всички:

Всеки, който е бил склавен, сиреч безправен роб, но е приел Богарския език и говори божествения език на предците, той вече е наистина словесен син на нашия Бог, и затова ще се нарече Словен и ще бъде свободен. Затова, повелявам на вас, моите синове, от днес да наричате земите, в които вие живеете, с това единствено име Богария, и там ще се говори един език - божествения, Богарския. Така ще запазите езика си, народа си и земята си, и никой не ще може да ви пороби, претопи или заличи, както не е възможно да бъде заличен от земята Езикът, на който говори сам Бог, нито пък някой може да пороби Божиите синове."

...

"Не разбирате ли, че докато един казва „аз съм бес", друг - „аз съм гет", трети - „аз съм сапей", а четвърти -„аз съм одрис", вие всички сте като разделените пръчки на Тракия, които всеки мо же да пречупи. Така и беше до днес със всичките ни предци. Велики бяха без съмнение - всеки един от тях поотделно, но всеки се възгордяваше и високоумстваше над другите, като считаше себе си за най-велик.

За хуна съм хун, за мизиеца - мизиец, за ромеите - ромей, за бесите - бес, за гетите - гет, за робите-склави - склав, сиреч роб (ако и да съм цар), за езичниците - езичник, за християните - раб Христов, за всички всякакъв подобен, и всичко това само и само да мога мнозината да придобия.

Но има нещо, с което се гордея повече от всичко и то е, че говоря Богарския език на Бога на боговете.

borislav min4ev

Александър

#177 Мнение от borislav min4ev » пон яну 09, 2017 6:08 pm

borislav min4ev

Урвич

#178 Мнение от borislav min4ev » пон яну 09, 2017 6:12 pm

borislav min4ev

#179 Мнение от borislav min4ev » пон яну 09, 2017 6:17 pm

borislav min4ev

#180 Мнение от borislav min4ev » чет яну 12, 2017 5:37 pm