Силата на водата за лекуване на ракови заболявания

Силата на капката и океана.
Съобщение
Автор
Потребителски аватар
К.И.О.Т.
Мнения: 2393
Регистриран на: вт мар 03, 2015 11:12 pm

Руски знахари успешно са лекували страшната болест

#11 Мнение от К.И.О.Т. » ср окт 19, 2016 9:37 am

Руски знахари успешно са лекували страшната болест с една простичка рецепта в началото на миналия век, но са били избити от болшевиките


- Г-н Сидоров, според вас има фамилии, от които ракът се “страхува”, това възможно ли е?
- Преди няколко столетия думата “чума” хвърляше в ужас хората, защото знаеха, че за тази болест няма никакви лекарства. Същото беше и с холерата. Когато холерата или чумата нахлували в някаква държава, единственото спасение против тези болести бил огънят. Хората изгаряли домовете на умрелите, техните мебели, дрехи, храна. Обаче дойде време човечеството да се избави и от чумата, и от холерата, и от другите заразни и опасни болести, като вариола, морбили и т.н. Но днес има една диагноза, която преобръща живота ни. Ракът е название на болест, с която съвременната медицина не може никак да се справи. Възниква въпросът кога на Земята се е появило това страшно заболяване? Оказва се, че съвсем наскоро. Първите споменавания за злокачествените тумори са отбелязани в 17 век,

основно в големите европейски градове

- Искате да кажете, че ракът е градска болест?
- Да, отначало ракът се смята основно за градска болест, защото селските жители почти не са страдали от него. Но с времето на територията на Западна Европа ракът се промъква и в селата. През 17-18 век и дори в 19 век това заболяване не е било масово и никого не е плашело. Ако се вярва на статистиката, разцветът на раковата епидемия е през втората половина на 20 век. Ето тогава човечеството усеща мощта на това страшно заболяване. От рак започнаха да умират не хиляди, а милиони хора, и то не само в Европа и Америка и не само в мегаполисите, но и в селата.

- Защо преди няколко века от злокачествени тумори са страдали единици, а в наше време тази болест е масово явление? Кои не боледуват?
- Упорито се говори, че има група хора на Запад, които практически не страдат от ракови заболявания. Става дума за т. нар. Комитет 300, в който влизат семействата Ротшилд, Варбург, Опенхаймер, Рокфелер и т.н. Неволно човек започва да си мисли, че средството против рака отдавна е открито, но от него се ползват само избраните. И това не е всичко - оказва се, че съществуват тайни лаборатории на спецслужбите, които са се научили да използват раковите заболявания против своите политически опоненти. Подобно нещо се случи с генерал Петров, който навремето оглавяваше партията “Единна Русия”. Този честен и мислещ за народа си генерал много не се харесвал на Запада и набързо умря от рак. От тази болест си отиде и венецуелският лидер Уго Чавес, непримирим враг на “Комитет 300”. Остава впечатлението, че

Чавес е нарочно заразен с тази болест,

както и генерал Петров. Ако е така, излиза, че причините за заболяването от рак са известни на някого, но далеч не на всички. В същото време много хора, както на Запад, така и на Изток, страдат от тази болест.


Натаниел Чарлз Джейкъб Ротшилд, 4-и барон Ротшилд

- Как точно според вас става “заразяването” с рака?
- Многото болни навеждат на мисълта дали не се подлага на заразяване огромната маса хора в различни страни? На фона на такава епидемия може да се спасят от всеки неудобен лидер и да припишат всичко на вълната от това коварно всеобщо заболяване. В същото време много народи се научиха да лекуват рака, без да прибягват до официалната медицина. Понякога възможностите на народните средства наистина удивляват. Така например в началото на 20 век руските знахари са лекували рака лесно и простичко и не са го смятали за някаква страшна, неизлечима болест. Само че след идването на болшевиките на власт голяма част от народните лечители са разстреляни и

раковите заболявания се превърнаха в “неизлечими”

От всичко изложено дотук може да се направи следният извод: руските народни лечители познавали природата на рака и знаели как да се борят с тази болест.
Съвсем наскоро стана известно на официалната наука, че ракът възниква по две причини. Първата - реакция относно недостига в организма на витамин В17. Втората причина се заключава в това, че при дефицит на такъв витамин е крайно отслабена имунната система на човека. А катализатор за възникване на раков тумор е гъбичката Кандида албиканс, живееща във всеки човешки организъм - причинител на кандидоза. Следователно, за да се зарази всеки човек със злокачествен тумор, са достатъчни два фактора: липса на витамин В17 и отслабнала имунна система, която не може да неутрализира действието на размножаването на гъбичката.

- Защо този витамин е толкова важен?
- Витамин В17 се явява основен при потискането на злокачествения тумор в организма. А сега да видим в какви плодове и зеленчуци се съдържа витамин В17. Оказва се, че го няма нито в доматите, нито в краставиците, нито в каквито и да са други растения от градината.

В17 се съдържа само в семките на крушите, някои ябълки, в ядките на кайсиите и сливите, както и в горчивия бадем

Затова редица продажни учени започнаха да пишат десетки статии за вредата от ядките в костилките на сливите и кайсиите. Уж във всички тези костилки имало много отровен цианид, който “отравял организма на човека, разрушавал черния му дроб и задстомашната му жлеза, както и кръвотворните органи”. Разбираемо е, че става въпрос за заповед, за да се създаде в организма на хората дефицит от витамин В17.


Джон Д. Рокфелер

В началото на XX век е популярна рецепта, успешно прилагана от руските знахари

Мед, гроздово вино, алое, кайсиеви ядки - това е в основата на лекарството.

По това време имало няколко начина за пълно излекуване от рака. Народните лечители разбирали, че основна при лечението на всяка болест е имунната система на човека. Затова в началото на лечението се стараели максимално да я подсилят. За целта вземали един килограм майски или юнски мед и го разтваряли в един литър гроздово вино или водка. Слагали вътре един килограм алое - столетник, понякога и 2 листа от фикус. Непременно са добавяли 50 г сух горски или ливаден хвощ и 20 до 50 г от билката змийско мляко. Отровата от змийското мляко служела като убиец на раковата гъбичка, а всички останали билки засилвали имунната система на човека, освен това служели като вътрешен балсам за заздравяване на раните, нанесени от тумора.

След като приготвяли сместа, те я оставяли на тъмно място за 12 дни. След това от получената настойка пиели 3 пъти на ден един час преди ядене. Някои народни лечители добавяли към тази смес и брезови листа - 50 г, както и жълт кантарион или мащерка - пак същото количество. Всичко това засилвало ефективността от балсама и помагало на организма по-скоро да се избави от болестта. Но това е само първата половина от лечението на болестта. Втората половина се състояла в следното

3 пъти на ден да се изяждат по 20 до 50 ядки от костилките на слива, кайсия, бадем или праскова

Важно е да се знае, че всички тези костилки се вземат от пресни или сушени плодове, без да се подлагат на термична обработка. Народните лечители добре знаели, че в тези костилки се съдържа мощна отрова, но знаели и нещо, което съвсем наскоро научи съвременната наука. А то е, че отровата, цианидът, съвсем не влияе на човешкия организъм, тъй като се свързва с вещества, които я неутрализират. Затова пък отровата действа само на болестотворния тумор, но не и на човешкия организъм. Получава се така, че костилките от сливи, кайсии, праскови не само че дават на организма витамин В17, но и със своите отрови разрушават рака. Тази терапия позволявала пълно излекуване на човека от злокачествения тумор в продължение на половин година.

Яна БОЯДЖИЕВА, в. НАД 55


Тайната на щастливите столетници е различна

Тайната на някои столетници е изумителна и ще ви накара да преобразите коренно представите си за света и за добрите храни. Те пият, пушат и обичат да си хапват. Дори повече, отколкото им позволява преклонната възраст. И животът им е далеч от здравословния начин на съществуване.

Така например столетницата Джийн Калмет достигнала внушителните 122 г., като пиела вино, ядяла шоколад, по килограм на седмица, и не е сваляла цигарата от устата си от 17-ата си година до 122. Тя карала и колело, докато не навършила 100. За Агнес Фентън тайната, че ударила 110, са три бири на ден. Столетницата не се лишавала от това удоволствие още от младостта си.
Пърл Кантрел има друга истина за своите 104 г. Тя остава сама на 38 и сама се грижи и отглежда седемте си деца. Тя споделила, че е докарала до век, понеже си е хапвала... бекон!?

100-годишен лекар, който продължава да работи, има друга теория. “Не ходете често на лекар. Мисля, че значението на физическитеупражнения е малко надценено. Забравете за витамините! Влюбете се, оженете се и правете повече любов”, пък е съветът на чудака доктор.

Не така мисли Клеър Мидмор. Тя доживяла достолепните 108, без да е познала мъжка ласка. Клеър е мома в истинския смисъл на думата и според нея това е причината да бъде столетница.

http://www.blitz.bg/news/article/454820

sezam
Мнения: 144
Регистриран на: вт мар 03, 2015 8:05 pm

Re: Силата на водата за лекуване на ракови заболявания

#12 Мнение от sezam » ср окт 19, 2016 9:51 pm

Става и с билки ,но е доста бавен процес , ако изобщо помогнат .При първия тест на активирана вода , жената която я пи се обади след четири дни и ми каза че си е правила изследване, при което туморния маркер от 1500 е паднал на 36 при рак на гърдата.Направо не можах да повярвам , за четири дни пиене на водата .Сега вече не се учудвам.

sezam
Мнения: 144
Регистриран на: вт мар 03, 2015 8:05 pm

Re: Силата на водата за лекуване на ракови заболявания

#13 Мнение от sezam » ср окт 19, 2016 11:35 pm

Мисля че твоя проблем ще се реши ,защото водата ликвидира негативните последствия от радиация , химикали ,токсичност,негативни енергии . Тя не лекува следствието , а причината и в това се крие силата и .Ще се чуем и ще ти пратя .

sezam
Мнения: 144
Регистриран на: вт мар 03, 2015 8:05 pm

Re: Силата на водата за лекуване на ракови заболявания

#14 Мнение от sezam » ср ное 02, 2016 2:49 pm

Вчера получих нова информация от близък на човек пиещ повече от месец от водата .Няма ги разсейките и докторите не вярват ,мислят че скенера е развален , че и човека не може да повярва ,но се чувства физически добре.Казва че ако това е истина ще го позлатя този човек дето ми дава водата .

Потребителски аватар
bester
Мнения: 357
Регистриран на: вт мар 03, 2015 9:52 pm

Re: Силата на водата за лекуване на ракови заболявания

#15 Мнение от bester » пет ное 04, 2016 12:20 am

Като станеш целия от злато, ще може ли да дойдем да си отчупим поне малко парченце злато? :)
Вместо да го търсим и копаем....

sezam
Мнения: 144
Регистриран на: вт мар 03, 2015 8:05 pm

Re: Силата на водата за лекуване на ракови заболявания

#16 Мнение от sezam » пет ное 04, 2016 2:53 pm

Спокойно, стана ли златен ще има за всички . Киоте , действаме упорито да заобиколим смъртта ,че после да си харчим на воля парите и там другите работи.

Потребителски аватар
К.И.О.Т.
Мнения: 2393
Регистриран на: вт мар 03, 2015 11:12 pm

Re: Силата на водата за лекуване на ракови заболявания

#17 Мнение от К.И.О.Т. » пет ное 04, 2016 5:15 pm

Браво, много се радвам, ще следя развитието на нещата. Поздрави.

Rama
Мнения: 65
Регистриран на: ср мар 25, 2015 9:51 pm

Re: Силата на водата за лекуване на ракови заболявания

#18 Мнение от Rama » чет ное 24, 2016 3:47 pm

Колеги искам да споделя резултатите от въздействието на активираната вода приготвена от колегата bester която използвам повече от три месеца. При последното изследване на кръвната ми картина и туморния маркер PSA резултата вече е 0.056 ng/ml, която стойност вече е почти два пъти по ниска от след оперативната стойност от 0.1ng/ml и близо пет пъти по ниско от измерената най голяма след оперативна стойност от 0.223ng/ml. Всичко това е документирано с резултати от изследвания в най реномираните лаборатории в София. Искам да изкажа своите най големи благодарности на колегата bester за това, което прави за мен и да кажа на колегите, които имат подобни проблеми да се обърнат към него за съдействие и помощ. Следва да се има в предвид, че при него всичко е безплатно за разлика от многото шарлатани, които дерат по 10 кожи от изпадналите в отчаяние хора.

Потребителски аватар
bester
Мнения: 357
Регистриран на: вт мар 03, 2015 9:52 pm

Re: Силата на водата за лекуване на ракови заболявания

#19 Мнение от bester » чет ное 24, 2016 8:45 pm

Благодаря!

Основното което търсехме може да се разгледа в два аспекта:
1. Да се намери енергията коята е необходима за деленето на ДНКато. Защото раковата клетка е клетка с непълно разделена ДНК.
Идеята е да се подава тази енергия вътре в клетката и по този начин да се спре недостига и в другите здрави клетки. Това според нас гарантира спиране на разпространението на "болестта".
Много иследвания правихме. И за наша радост преди 6 месеца стигнахме до полужителни резултати.

2. Втората основна задача беше как тази енергия да я вкараме във ВСЯКА клетка.
Някой от Вас ще кажат "Мнго просто" зареждаме вода и тъй като тя има памет ще я запомни. Нали в човека има 65% вода и това ще помогне на живате енергия да достигне до всяка клетка.
ДА! но не е съвсем така, защото по този начин успяхме да достигнем до 35-42% от клетките. (такава вода е пил колегата Rama).

Последваха много иследвания и експеримети. Какво ли не пробвахме - методи за ревитализация от дълбока древност до най-новите методи на съврементата наука.
До миналия ден без успех..
С радост мога да кажа, че вече ОКРИХМЕ МЕТОД ЗА ДОСТИГАНЕ ДО 96% от клетките. Достигнехме до най-защитените човешки клетки и то без прием на химий или облъчване с радиоактовни лъчения.

Остава доста работа по лаболаторни иследвания за да патентоваме всичко това.

Потребителски аватар
К.И.О.Т.
Мнения: 2393
Регистриран на: вт мар 03, 2015 11:12 pm

Re: Силата на водата за лекуване на ракови заболявания

#20 Мнение от К.И.О.Т. » чет ное 24, 2016 8:53 pm

Ами БРАВО, здраве и късмет Ви желая...................

Отговори