Пътуване във времето
- RODIUS
Пътуване във времето
Един от участниците в легендарния експеримент "Филаделфия",твърди,че е "пътувал" в бъдещето - /теоретично/възможно ли е това?
http://www.zajenata.bg/%D0%B2%D0%B8%D0% ... 56003.html
- maistora
- Site Admin
Re: Пътуване във времето
Според мен ДА!RODIUS написа:Един от участниците в легендарния експеримент "Филаделфия",твърди,че е "пътувал" в бъдещето - /теоретично/възможно ли е това?
Как Ванга е виждала в бъдещето?
- RODIUS
Мисля,че Ванга е "виждала" в бъдещето,чрез развиването на способност да разчита основните пространствено времеви вихри/торсионни полета/, които не пренасят енергия, но пренасят информация незабавно във всяко място във Вселената за всички възможни събития и явления в миналото,настоящето и БЪДЕЩЕТО.
- К.И.О.Т.
Браво RODIUS, добре казано и според мен е точно така. Много ми е интересно сега ако някой има достъп до тази база данни да ни каже дали днес системата му работи. Според мен тази база вече е затворена и човечеството трябва да се промени. Поне при мен не се получават нещата. Поздрави.
- RODIUS
Знаеш ли, в тази теория - за миналото и настоящето е обяснимо,но да видиш - бъдещето ??? Това е интересно!
- bester
Няма минало, нито настояще нито бъдеще.
Има енергоинформационно поле (КИОТа му вика База данни).
Изкривяването на пространството около "датчика" които "приема" торсионното поле определя понятието време.
Ако това изкривяване е в едната посока "виждащ" миналото, ако е в другата посока виждаш "бъдещето".
Има енергоинформационно поле (КИОТа му вика База данни).
Изкривяването на пространството около "датчика" които "приема" торсионното поле определя понятието време.
Ако това изкривяване е в едната посока "виждащ" миналото, ако е в другата посока виждаш "бъдещето".
- bester
Много ме накефи израза "да ни го нафърфори"... Браво!
-
- bester
Не е ли време да погледнем по-оптимистично на света?!
По-високите вибраций спред мен не води до "безбожието да се възцари между хората"!
Нека да сме оптимисти!!!
По-високите вибраций спред мен не води до "безбожието да се възцари между хората"!
Нека да сме оптимисти!!!
Пътуване във времето
Така е .. един ден да спя по-до късно и глей какво става, аз вече обвиних колегите за времето, ако не го оправят до час два ще се глобяваме