Времето като свойство на материята

Тъмна материя, тъмна енергия. Втората размерност на времето. Квантови свойства на материята. Теория на относителността.
Отговори
Съобщение
Автор
pcconsult
Мнения: 1
Регистриран на: чет ное 28, 2019 1:05 am

Времето като свойство на материята

#1 Мнение от pcconsult » чет ное 28, 2019 1:43 am

Според теорията на Айнщайн всяко тяло с различна от нула маса и скорост на движение близка до скоростта на светлината би трябвало да изразходва безкрайно много енергия за да поддържа скоростта си на движение. Скоростта на светлината е приблизително 299 792км/с. Знаем, че вселената ни се разширява с около 72км/с и ние пъуваме с такава скорост. Идеята ми е, че времето не е отделно нещо от материята. Ако няма материя би ли имало време? Времето е изменението на материята. Та ние пътуваме с тази почти постоянна скорост (тази с която се разширява вселената) и изразходваме енергия. Разбира се не ни се налага тя да е безкрайна, а изразходваме малко - това изразходване отчитаме като изменение на материята. Едно емпирично доказателство на теорията ми е следното:

Предполагаме, че ще бъде направена машина на времето.
Ако просто пътуваме само във времето, а не в пространството - то няма да попаднем в същата точка от вселената, защото тя се разширява.
От което следва следното - времето е свойство на материята - може да се добавя и премахва - тогава обекта ще пътува във времето, но винаги ще попада в същата материална точка от вселената (всъщност това би могло да се манипулира в последствие).
Според теорията ми даже нещо да се промени в миналото, то ние вече живеем в промененото време, вече сме взели решенията за промяната и тя вече е факт от миналото. Сиреч не може да се случи парадокса внука да се върне във времето и да убие прародителя си, просто защото живее във потока време на вселената ни.

Потребителски аватар
К.И.О.Т.
Мнения: 2387
Регистриран на: вт мар 03, 2015 11:12 pm

Re: Времето като свойство на материята

#2 Мнение от К.И.О.Т. » чет ное 28, 2019 5:03 pm

Здравей pcconsult, хубаво е че си имаш някакво виждане, становище и е невероятно че все още има хора като теб който си задават такива въпроси. Мисля че само там където има гравитация може да съществува понятието време което е човешка измислица помагаща за измерване на величини. Гравитация има там дето има движение, например 1 протон който се върти и един електро който се върти около себе си и около протона. Под вакуум разбирам липсата на електрони и протони, както и на тъмна материя и енергия. Съвета ми е сам да минеш по пътя на осъзнаването на нещата и да не се доверяваш сляпо на еврей като споменатия от теб, при него нищо не е като хората. Много ме зарадва с правилния въпрос и леко ме притесни, много личности знаещи истината са изчезнали беследно и скоропостижно, щом и Тесла се принуждава да заключи знанието с експеримента Филаделфия и от тогава нищо ново не е измислено, явно нещата не са добри за човечеството. Поздрави.

Новото познание EP 18 Проектът Филаделфия
https://www.youtube.com/watch?v=sLpEFPu03T4

Отговори