Силата на водата за лекуване на ракови заболявания

Силата на капката и океана.
Съобщение
Автор
Rama
Мнения: 65
Регистриран на: ср мар 25, 2015 9:51 pm

Силата на водата за лекуване на ракови заболявания

#1 Мнение от Rama » вт окт 11, 2016 10:17 pm

Здравейте колеги искам да споделя резултатите от въздействието на активирана вода от колегата Bester, която той ми приготви за лекуване и намаляване ефектът от остатъчни туморни образования след операция на простатата със злокачествено новообразование в стадий Т3. След операцията туморния ми маркер беше сведен от 22.3 ng/ml до 0.106 ng/ml., след 3 месеца беше регистрирано покачване на маркера на 0.156 ng/ml, а след още 3 месеца се покачи на 0.223ng/ml. След последното изследване се срещнах с колегата Бестер и той ми приготви активирана по негова технология вода, която използвах за пиене в дозировка по негови указания досега около месец и нещо и при днешните ми изследвания се оказа, че туморния маркер е паднал до стойност 0.176ng/ml, което е показател, че организма се възстановява и постепенно побеждава останалите туморни клетки.Всичко това е безплатно и искам да изкажа своята благодарност на колегата Bester за помощта, която ми оказа в такъв важен за мен момент.Ако имате подобни проблеми може да се свържете с него за разяснение и съдействие.

sezam
Мнения: 144
Регистриран на: вт мар 03, 2015 8:05 pm

Re: Силата на водата за лекуване на ракови заболявания

#2 Мнение от sezam » ср окт 12, 2016 10:11 am

Колега ,радвам се за положителния резултат от водата .Искам да ти кажа че освен факторите стрес , негативни енергии ,гмо ,химикали ,вредни полета ,някога тези болести пристигат и като наказание от създателя за негативно отношение към хора и към себе си.Добре е да преосмислиш живота си ,отношението към него и заобикалящите хора и ако тръгнеш по верния път начертан от създателя за по добър живот, твоята болест повече никога няма да има рецидив.Не случайно Саи баба е спрял да помага на хора с такива заболявания ,защото е разбрал че е много трудно да ги научи да тръгнат по нов път , да си сменят начина на мислене и отношението към живота и хората.Между другото , тази вода има свойството да превръща враговете ти в приятели , което е един голям плюс в тази посока.Продължавай с водата колега ,ще ти реставрира целия организъм .

Потребителски аватар
К.И.О.Т.
Мнения: 2393
Регистриран на: вт мар 03, 2015 11:12 pm

Re: Силата на водата за лекуване на ракови заболявания

#3 Мнение от К.И.О.Т. » ср окт 12, 2016 10:27 pm

sezam написа:Колега ,радвам се за положителния резултат от водата .Искам да ти кажа че освен факторите стрес , негативни енергии ,гмо ,химикали ,вредни полета ,някога тези болести пристигат и като наказание от създателя за негативно отношение към хора и към себе си.Добре е да преосмислиш живота си ,отношението към него и заобикалящите хора и ако тръгнеш по верния път начертан от създателя за по добър живот, твоята болест повече никога няма да има рецидив.Не случайно Саи баба е спрял да помага на хора с такива заболявания ,защото е разбрал че е много трудно да ги научи да тръгнат по нов път , да си сменят начина на мислене и отношението към живота и хората.Между другото , тази вода има свойството да превръща враговете ти в приятели , което е един голям плюс в тази посока.Продължавай с водата колега ,ще ти реставрира целия организъм .
Какви са тези приказки за създател и внушения за разни наказания щото видиш ли не сме "добри" и според кого не сме добри. Много си странен колега, мислех че те познавам. Всичко което изброй по горе са лошотии причинени от хората и фармацевтичните компании за пари разбира се. Моя създател са двама души, мама и татко. Не зная защо твоята саи баба е спряла да помага, може би защото не може и всичко е за слава и пари. Както и да е, разтърси ме твоят пост. Кажи по добре за кого да гласувам, все си мисля че Жорж Ганчев има шпага и ще бори злото.

sezam
Мнения: 144
Регистриран на: вт мар 03, 2015 8:05 pm

Re: Силата на водата за лекуване на ракови заболявания

#4 Мнение от sezam » чет окт 13, 2016 11:25 am

Вярно че създатели на телата ни са нашите родители ,но душите ни ,подсъзнанията , енергийните ни двойници ?Те са компютрите които управляват телата ни .Те влизат още когато плода е в утробата на майката ,изграждат го и после като излезе навън го управляват.Телата ни са нищо повече от едно облекло , една дреха на душите ни в настоящия живот.Те току така не идват , някой ги праща и този някой , ти сигурно по добре от мен знаеш кой е ,или забрави , там от големия компютър ,дето зад него стоят седмината. Защо така материално взе да гледаш на нещата приятелю.Все пак това са моите виждания и аз на никого не искам да ги налагам. Преди всичко стои енергията и после проявленията и в материята и резултатите от практиката го показват. А за президента, по добре за Марешки .

Потребителски аватар
К.И.О.Т.
Мнения: 2393
Регистриран на: вт мар 03, 2015 11:12 pm

Re: Силата на водата за лекуване на ракови заболявания

#5 Мнение от К.И.О.Т. » чет окт 13, 2016 12:46 pm

Бях забравил за Марешки, благодаря ти. Извинявам се за поста си, прав си, не си налагаш мнението.

Потребителски аватар
bester
Мнения: 357
Регистриран на: вт мар 03, 2015 9:52 pm

Re: Силата на водата за лекуване на ракови заболявания

#6 Мнение от bester » чет окт 13, 2016 10:29 pm

Благодаря Rama, че намери смелост да говориш открито за здравословните си проблеми и то със цифри.
Много се радвам, че резултатите са такива. Дано да продължават да се подобряват.
Това показва, че пътя по който вървим е правилния.
Но заредената вода е час от процедурата по изчистване на модифицираните ДНК в организма. Имаме още много работа до достигане на желаните резултати.
Няма да се отказваме въпреки критиката на някой колеги, че по този начин се мъчим да сме над Господ. Той ги наказва а ние търсим начини да ги лекуваме.
По тази логика всички лекари ще горят в Ада......

Според мен sezam е много прав. Човек трябва да се промени кардинално за да тръгне по друг път, различен от този който го е довел до промяна в ДНКато.

Незнам дали е тука мястото да коментираме политиката, но има една истина внея и това са парите.
Колкото по-евтино се продава горивото в безниностанциите толкова по-малко пари влизат в правителството. Нали 20% е ДДСто. Ето защо НИКОГА няма да се харесват на политиците научните открия за енергия от вакума или лекуване с вода която не се продава.
Ако това стане наистина реално от какво ще се хранят хрантутниците от правителствата при условие, че няма да има фармация и горива.......

Затова ще бъдат преследвани до дупка хора мислещи и работещи по новите технологии!!!!

sezam
Мнения: 144
Регистриран на: вт мар 03, 2015 8:05 pm

Re: Силата на водата за лекуване на ракови заболявания

#7 Мнение от sezam » пет окт 14, 2016 9:32 am

В този стил ще ви разкажа една интересна история .Жена пристигна при мен за помощ . Единия от двамата и сина постъпил в болница с повишена повече от месец температура и неясна диагноза.В последствие диагнозата бе установена - рак на кръвотворенето. При проверката установих че върху двамата и сина има негативна енергия от проклятие ,която веднага изчистих .Разбрах че семействата на синовете са в много обтегнати отношения и проклятията са отправяни взаимно а родителите за да не гледат какво става в къщата са я напуснали и са се изместили във вилата.След изчистване на негативната енергия от семействата, посъветвах майката да се обърне към здравия и син с молба да се чуят с брат си и да си простят за това което са си причинили взаимно и да тръгнат по нов път , защото причината за болестта са негативите които са си отправяли взаимно. Отговора и беше че за нея това е абсолютно невъзможно да стане .Вечерта тази жена ми звънна по телефона и радостна ми съобщи че е станало чудо ,сина и без да възрази на молбата и се е обадил на брат си в болницата и са провели разговор повече от час като са си простили за всичко . В последствие са си простили и снахите . След прошките настъпи голям обрат в болестта .Междувременно на болния брат му излезе тумор на лимфен възел ,който лекарите веднага оперираха , но до него почна да излиза и втори тумор ,който обаче след прошката и паралелно третиране на тумора с оргонна енергия се сви ,сви и изчезна . Докторите останаха изумени от случващото се и за не повече от 20 дни момчето се подобри толкова че го изписаха от болницата .За докторите това беше чудо. Направи две химеотерапии последвани с подаване на оргон и за няколко месеца беше напълно здрав.Това е показателен пример как кардиналните промени ни дават възможност за живот.

sezam
Мнения: 144
Регистриран на: вт мар 03, 2015 8:05 pm

Re: Силата на водата за лекуване на ракови заболявания

#8 Мнение от sezam » вт окт 18, 2016 8:57 am

Вчера получих информация от 4 човека употребявали активирана вода. При всички ефекта от водата е страхотен .При двамата има и медицинси изследвания които са потвърдили че разсейките ги няма.

Потребителски аватар
К.И.О.Т.
Мнения: 2393
Регистриран на: вт мар 03, 2015 11:12 pm

Re: Силата на водата за лекуване на ракови заболявания

#9 Мнение от К.И.О.Т. » вт окт 18, 2016 10:17 am

Добре, всичко е прекрасно. Аз не разбрах как се активира водата, как да си направя и да се лекувам. Ако не е сложно и става за всеки, моля дайте инструкции.

sezam
Мнения: 144
Регистриран на: вт мар 03, 2015 8:05 pm

Re: Силата на водата за лекуване на ракови заболявания

#10 Мнение от sezam » вт окт 18, 2016 10:48 am

Активацията на водата не е много лесен процес и няма да има информация как става , но за нуждаещите се от такава вода няма проблем , ще им бъде приготвяна .Тя няма общо с шишарковата енергия . bester е в София и може да ти направи и да ти прати .

Отговори