Геноскоп.

Невидимият свят.
Отговори
Съобщение
Автор
Helec
Мнения: 232
Регистриран на: чет мар 07, 2019 2:05 pm

Геноскоп.

#1 Мнение от Helec » съб мар 14, 2020 4:49 pm

Геноскопът е съвкупното влияние на седем поколения предци върху нашия живот.

"Още от древни времена хората са осъзнали, че потомството прилича на предците си. При растенията, при животните, при нас. В съвременния високотехнологичен свят, всичко подлежи на корекция, развиваме се! Хибридни растения, подобрени породи. Дори, според епигенетиката, всяка една информация закодирана в клетките, реално може да се промени, тоест говорим за препрограмиране на ДНК. Но, нека се върна на темата. Освен като външен вид (ръст, тегло, цвят на очи, коса, тен на кожа и т.н.), генетичната информация предава и нагласите на организма към различни видове заболявания. Никой няма съмнение в това, че талантите и способностите също се предават. В семейната среда пък, се унаследяват определени поведенчески модели, характери. И понеже астрологията учи, че характерът е съдба, то като цяло влиянието на предците върху всеки един от нас си е ясно като бял ден!

Друго, за което сме чували е родовото проклятие, клетва за седем поколения напред и т. н. Няма смисъл някой да го проклина рода, достатъчно е няколко поколения наред да са живяли неспазвайки така наречените Вселенски закони. Да са натрупали кармичен дълг на рода. Между другото, най-много кармичен дълг се трупа при неспазване на законите на семейството и законите на любовта. Когато някой род, без значение кой, е натрупал достатъчно кармичен дълг, Вселената му дава стоп. Тоест, наследници не могат да бъдат заченати. Сега вече има ин витро, така че отново опираме до технологиите и до развитието на човечеството. Вероятно, след като Вселената го позволява, значи Тя има нещо предвид. Изобщо, във всичко, което Тя, все пак допуска, ние хората да сътворим, Тя има свой промисъл.
В много натоварените родове се раждат и „чистачи”. Това са хората в рода, които идват на тоя свят с мисията да чистят негативна карма на рода. Понеже човек е триединство от тяло, разум и душа, то има чистачи на различни нива. Тялото чистят и отнемат физическата болка лекари, стоматолози, фармацевти, лаборанти, кинезитерапевти. С биохимията на мозъка се занимават психиатрите. Посветените да чистят душата са свещеници, психолози, астролози и т.н. Има и една съвременна професия, еколог. Някога еколози е нямало, но и нашата майка- земя, която е също жив организъм не е била толкова много замърсена. Та, еколозите са също в категорията „чистачи”.

С други думи- някои хора нямат възможността да живеят собствения си живот. Те се раждат, за да разплатят "дълговете" и грешките на техните предци спрямо Вселенските закони. Информация за това дали и вие сте един от тях дава така нареченият- геноскоп. Когато сте под влияние на своя геноскоп, на вас ще ви е трудно да изразите собствената си индивидуалност. Казано простичко- ще вървите по житейския си път, ама като „спънат кон”.

Ако, обаче, по рождение си носите вървежната вибрация- бъдете благодарни на съдбата, пейте си под душа и не се занимавайте с глупости! Недейте да се интересувате от астрология, нумерология, геноскопи или каквито и да било други шашкънии."

https://milenadankovakreya.com/genoskop ... DXpCIdg9Zc

На руски за изтегляне:

Павел Глоба, "Геноскоп 1 част": https://mega.nz/?fbclid=IwAR2O_3UQ2DUvG ... _Dj5z1MOlM

Павел Глоба, "Геноскоп 2 част": http://www.zurvia.ua/pub/files/205/2/P. ... PXzWR4eaP4

На руски за четене:

Геноскоп или родовая карма. Ключи геноскопа: https://vk.com/topic-38184089_30348230? ... HNWkCu6dFM

Helec
Мнения: 232
Регистриран на: чет мар 07, 2019 2:05 pm

Re: Геноскоп.

#2 Мнение от Helec » вт апр 21, 2020 10:29 pm

Лекция- беседа "Силата на родовата памет. Предците и ние": //www.youtube.com/watch?v=ioadJLisJMw

Helec
Мнения: 232
Регистриран на: чет мар 07, 2019 2:05 pm

Re: Геноскоп.

#3 Мнение от Helec » вт апр 28, 2020 9:37 pm

Как да си направим геносоциограма: https://www.youtube.com/watch?v=oBW-kyS ... OFDMGB0ji0

И един материал на руски- Анн Анселин Шутценбергер, "Синдром предков": https://nikp54.grandclass.net/static/up ... 4zbLpqZ19c

Helec
Мнения: 232
Регистриран на: чет мар 07, 2019 2:05 pm

Re: Геноскоп.

#4 Мнение от Helec » пет май 15, 2020 6:09 pm

Магурският хороскоп по дух. Част 1. Поведение и взаимодействия на същността: https://magnaaura.wordpress.com/2019/11 ... %B2%D0%B5/

В края на 1 част има линк за 2 част.

Отговори