Днешна България.

Минало, Настояще, Бъдеще, Политика
Съобщение
Автор
Потребителски аватар
Тайко
Мнения: 145
Регистриран на: чет мар 07, 2019 1:49 pm

Re: Днешна България.

#121 Мнение от Тайко » нед мар 01, 2020 8:21 pm

КОРОНАВИРУСЪТ – „ЛЪЖА В СВЕТОВЕН МАЩАБ“: СИТУАЦИЯТА Е НАПЪЛНО ИЗМИСЛЕНА

Засега китайците отказват да предоставят живия вирус. В китайската болница заразените не са изолирани.

Коронавирусът е "лъжа в световен мащаб", ситуацията е напълно измислена. Това твърди председателят на Московското градско научно общество на терапевтите, професор и академик Павел Воробьов. Той е убеден, че няма никаква епидемия на коронавирус, а само „локална, по-рано неизвестна болест“. В интервю за вестник „Аргументи и факти“ той посочи, че тази „епидемия“ е нужна на някого по някаква причина.
Като доказателство за думите си Воробьов обръща внимание на ситуацията с круизния лайнер, който е поставен на карантина край Йокохама – най-големия пристанищен град в Япония.

„Там се оказа, че има един болен, поради което въведоха карантина и забраниха лайнерът да влезе в пристанището. Сега твърдят, че болните са 600, а починалите са само двама 80-годишни. Но хора на тази възраст могат да починат от всеки друг вирус. Ние не знаем какви заболявания са имали. Всичките останали са леко болни. Но ако вирусът беше крайно заразен и смъртоносен, хората, които дълго време се намират в затворено помещение, веднага щяха да „изгорят“ в това време. Това е конкретен пример, който опровергава всичките разговори за пандемия, епидемия и пр.“ – посочва академикът.

По думите на Павел Воробьов заразилите се с този вирус няма с какво да бъдат лекувани.

„Специфични препарати няма. Както ги няма при всеки друг остър респираторен синдром, включително и грип. Правят се опити да се използват против коронавируса препарати, които се използват при болни от СПИН. Но тези опити имат характер на лоши експерименти. Неотдавна се появи новината, че китайците започнали да преливат на заразени плазма от преболедували, предполагайки, че в нея може да има антитела. Докрай не е ясно доколко това е ефективно…“ – отбелязва Воробьов.

Освен това, подчертава медикът, Китай така и не е предоставил щама на вируса.

„Известният руски лекар инфекционист Владимир Никифоров тези дни летя до Пекин. И разказа, че китайците не ни предоставили жив вирус. Показали само последователността на генома на хартия, което не е онова, което ни трябва. Защо го скриват? Може би те нямат нищо и ситуацията е напълно измислена?“ – задава въпроса академикът, изразявайки недоумение от „прекалено твърдите“ мерки по карантината и изолацията на заразените.

„Хората са заключени в домовете си и могат да излизат до магазина само веднъж на три дни за продукти. Всичко останало, включително и транспортът, не работи. Не бива хората да се местят от квартал в квартал. Всяко преместване се контролира със смартфон. Доброволци работят в спецкостюми, които редовно се дезинфикцират. Китайците показват болница на стадиона за хиляди души. Там въобще няма никаква изолация. По 20 души лежат в стая, което е рай за разпространение на вътрешноболнична инфекция, която може да убие повече хора, отколкото вируса. Като цяло картинката прилича на описания на фантасти или филми на ужасите за края на света. Всички разбират, че това е някаква игра, лъжа в световен мащаб. Защо – засега остава неясно…“ – посочва Павел Воробьов.

„Икономистите говорят разни работи. Едни твърдят, че историята с вируса била замислена за борба с кризата, други – за разпалване на кризата. Но едновременното съвпадение на голям брой големи икономически и политически събития, както извън Китай, така и вътре в страната, не прилича на случайност. Възможно е с този случай да се преразпределят пазари. Навремето Сорос спечели огромни пари заради енцефалопатията на едрия рогат добитък или заради „луда крава“, които се случиха в Англия в началото на 2000 г., и фермерите бяха принудени поголовно да ликвидират животни. В Русия имаше подобна ситуация с африканската чума по свинете. Може би коронавирусът е подобна история. Кое точно е обект на дележа, засега не знаем…“ – отбелязва професорът, като добавя, че истината постепенно изплува.
„След няколко години ще знаем какво се е случило.“

exylege
Мнения: 1
Регистриран на: пет мар 16, 2018 11:41 pm
Местоположение: Książ Wielkopolski
Контакти:

Re: Днешна България.

#122 Мнение от exylege » пон мар 16, 2020 12:04 pm

Аз само да попитам:

След като в България за здравето ни се грижи генерал, президента е генерал, шефа на правителството е генерал и полицията е главния гарант за да няма болест, може ли да се каже че ни оправлява военна превратаджииска хунта? За един приятел питам, че незнам какво да му отговоря. Благодаря и Бог да Ви пази.

Потребителски аватар
К.И.О.Т.
Мнения: 2284
Регистриран на: вт мар 03, 2015 11:12 pm

Re: Днешна България.

#123 Мнение от К.И.О.Т. » ср мар 18, 2020 10:33 am

exylege написа:
пон мар 16, 2020 12:04 pm
Аз само да попитам:

След като в България за здравето ни се грижи генерал, президента е генерал, шефа на правителството е генерал и полицията е главния гарант за да няма болест, може ли да се каже че ни оправлява военна превратаджииска хунта? За един приятел питам, че незнам какво да му отговоря. Благодаря и Бог да Ви пази.
Не знам заради какви заслуги са генерали , шофьор на самолет, пожарникар и коремен хирург. За едни пари е всичко това, виж тук човека обяснява:

Извънредно положение заради COVID-19 - 2.
https://www.youtube.com/watch?v=FhuLxTg ... t71WNn4eGs

Извънредно положение заради COVID-19.
https://www.youtube.com/watch?v=kzA0PQGyRHk

Отговори