Жива вода

Силата на капката и океана.
Отговори
Съобщение
Автор
Потребителски аватар
RODIUS
Мнения: 673
Регистриран на: чет апр 02, 2015 1:33 pm

Жива вода

#1 Мнение от RODIUS » пон апр 20, 2015 12:52 pm

ЖИВА И МЪРТВА ВОДА.Водата от планинският ручей, притежава уникална структура и зарежда човека с допълнителна енергия. Всяка замърсена вода се превръща в мъртва.
Ако човек вземе вода от планински ручей и вода от чешмата в апартамента си, външно няма да забележи никаква разлика. Но , ако се сложи една капка от планинския ручей и от водопроводната вода върху чиста стъклена пластинка, ще забележи, че структурата и формата на едната и на другата капка са съвършено различни. Около капката на планинския ручей се вижда, че нейния кант има правилен строеж и по вид наподобява бисер. Капката от чешмата има неравен, начупен кант. Ако се изчака капките да изсъхнат, а след това да се изследват под микроскоп, то там, където е била капката от планинския ручей се наблюдава ясна решетъчна структура, докато на мястото на другата изсъхнала капка се виждат само малки прашинки.Този прост опит показва, че има принципна разлика между водата от планинския ручей - и тя е ЖИВА вода и от водата от водопроводната мрежа - мъртва.

Последствията за организма от употребата на жива и мъртва вода са големи. Живата вода е енергийно заредена, и изпита от човека, тя го зарежда с енергия, докато изпитата мъртва вода му отнема енергия. Жизнената сила на водата се измерва с Бовиси. Енергията на човек е равна на 6,5 хил.Бовиса. Водата от планинският поток има 8,5 хил. Бовиса. Пиенето на такава вода зарежда всяка клетка с допълнителна енергия, нужна за нормалната и функция - извеждането на токсините от нея. Здравата вода, подходящо енергийно заредена, участва във всички химически реакции в организма. Всеки орган, който е обезпечен със здрава, енергийно заредена вода може да изпълнява възложените му функции ефективно и леко. Токсичните вещества , отпадъците изцяло се отстраняват, а хранителните вещества , витамините и минералите се усвояват по най- добрия начин.Такава вода действа и като антиоксидант.
Водата, която е била подложена на някакъв вид замърсяване е енергийно мъртва. Такава е водата в градските водопроводи - там водата минава през стари и ръждясали тръби , подлагана е на хлориране. Дори и да бъде очистена по най-съвършения начин , тя ще си остане - мъртва вода." Water.bg"

Потребителски аватар
RODIUS
Мнения: 673
Регистриран на: чет апр 02, 2015 1:33 pm

Re: Жива вода

#2 Мнение от RODIUS » пет юни 09, 2017 12:55 pm


Потребителски аватар
bester
Мнения: 355
Регистриран на: вт мар 03, 2015 9:52 pm

Re: Жива вода

#3 Мнение от bester » ср юни 14, 2017 12:20 am

Направи една снимка за да я публикуваме в сайта.

Отговори