Можем ли да вземем повече от колкото сме дали?

За всичко което не е доказано.
Отговори
Съобщение
Автор
exziris
Мнения: 99
Регистриран на: пон авг 22, 2016 5:51 pm

Можем ли да вземем повече от колкото сме дали?

#1 Мнение от exziris » нед авг 04, 2019 2:20 pm

Ако спечелим от тото, хазарт или намерим заровени пари в чували в Плана планина - ще се подобри ли животът ни ?
https://www.youtube.com/watch?v=TSesBvmqX00
https://www.youtube.com/watch?v=PEfeQ2pTaK0

--
Един непоискан съвет.
https://www.youtube.com/watch?v=j1p2PbfNk0c

=
Никога не позволявай да ти кажат че не можеш а направиш нещо!
Това за което си мечтаеш - трябва да го защитаваш.
Ако искаш нещо - отиди и си го вземи.
Последна промяна от exziris на пон авг 05, 2019 10:53 am, променено общо 1 път.

exziris
Мнения: 99
Регистриран на: пон авг 22, 2016 5:51 pm

Re: Можем ли да вземем повече от колкото сме дали?

#2 Мнение от exziris » пон авг 05, 2019 7:36 pm

Искам само да се замислите, защо спестявате, след като след 18 месеца инфлацията ще ги е буквално изяла а през това време ще са напечатани милиарди банкноти по заявка на банките. Вие спестявате - те ги печатат. Те губят стойността си със всяка секунда, тъй като за 4-ри минути банките печатат ~1 000 000 долара. И не са само парите - погледнете отгоре. Ако искаш да си роб на парите - работи за тях. И всеки месец ще чакаш глътка въздух с поредната заплата, която е ~~ на чистач на тоалетни в Канада. Когато БНБ казва няма страшно и, че един лев все още е 100 стотинки..... той е 100 стотинки но не е и 0.10 USD цента реално. БГ няма производство което да поддържа лева и това изкуствено поддържане ще е до време. То не може да продължава до безкрай. И замисляли ли сте защо сме в ЕУ а не ни дават Евро - отговорът е защото никои не ни иска толкова бедни. Люксмебург могат да напечатат за една седмица 3 тира с банкноти и да сменим валутата, но не е удобно - защото ще блестене голата истина че един хляб ще е ~3 Евро...

Потребителски аватар
К.И.О.Т.
Мнения: 2218
Регистриран на: вт мар 03, 2015 11:12 pm

Re: Можем ли да вземем повече от колкото сме дали?

#3 Мнение от К.И.О.Т. » пон авг 05, 2019 8:03 pm

Замислил съм се, но нищо не измислям. Получавам пенси 179лв. която отива в резервоара за храна на талигата. Не копувам нищо, не продавам нищо, нямам стотинка оборот и не плащам данаци. Всичко ми е на обменна търговия с приятели, спрях лекарствата и се чувствам прекрасно, не ходя на доктори че само лъжат, избягвам полицайте защото са нагли и контролират всички престъпни групи. Мутрите не ме притесняват защото им върша услуги, къщата ми е в циганско село, стой отключена и никой не ме краде, хората ме поздравяват. Територията не е държава, а истински рай, стига да не презираш тиквата и някое тъпо ченге да те пребие по погрешка. Жалка работа, след години ще ни изучават какви сме били егоистични заплеси и тъпанари. Майната му на е.съюза, аз съм българин и ще стоя тук до края и накрая ще изключа АЕ-ца да не стане авария.

Helec
Мнения: 145
Регистриран на: чет мар 07, 2019 2:05 pm

Re: Можем ли да вземем повече от колкото сме дали?

#4 Мнение от Helec » пон авг 05, 2019 10:38 pm

Според мен, това което има да взима даден човек и е предназначено за него в този негов живот, то ще го намери, дори и да бяга от него. Една печалба от лотария в този живот, може де е заради заслуги в предишен живот. Спечелилият човек може да си подобри живота, но винаги това ще е в тясна връзка с неговата собствена ценностна система и приоритети. И в зависимост от нивото му, и житейската му философия. Баща ми нищо не намира, защото има до себе си жена (майка ми), която предварително разпределя (не)намереното по неправилни пера и посоки за употреба. Вселенският разум често изпраща подсказки, стига човек да може да ги разбере и да схване посланието им. Сетих се и друго- човек, когато дава, го прави воден от собствените си критерии, често очаква благодарност за даденото- време, пари, средства... но може да не получи отклик на очакванията си- обикновено това зависи от височината на "камбанарията" на този, за когото са правени жестовете на даване.

Отговори