Въпрос

Народна медицина и мъдрост
Съобщение
Автор
Потребителски аватар
К.И.О.Т.
Мнения: 2393
Регистриран на: вт мар 03, 2015 11:12 pm

Re: Въпрос

#1 Мнение от К.И.О.Т. » съб апр 04, 2015 10:43 am

Да повиши консумацията на захар или глюкоза, аз твърдя че ако се яде сладко няма да има раково болни. Разказват ни че захарта е вредна, но преди 50 години не е била, дедите ни са набивали сладко като почнеш от ракията и свършиш с различните видове шекери и халви. Успех.

Фелдмаршал Ервин Ромел
Мнения: 205
Регистриран на: пон мар 16, 2015 5:55 pm

Re: Въпрос

#2 Мнение от Фелдмаршал Ервин Ромел » съб апр 04, 2015 1:54 pm

Никаква захар и сол, захарите хранят туморните клетки. Захарите без значение дали са прости, сложни, овощни и т.н. са като гориво за тумори така както бензин за двигател. Потърси в гугъл имаше рецепта с джинджифил и мед, която убива тумора за норматив. Ако не я намериш пиши и ще я потърся. Щом е на дроба и панкреаса значи е с много занижени физически възможности и изтощен организъм. Да приема ежедневно прополисова тинктура, сутрин по 15 капки и вечер по 15, ако има възможност да набляга и на пчелно млечице, там рецептата е : 500 грама пчелен прашец се смесват с 500 полифлорен мед и към тях 10 грама пчелно млечице се добавя. Това е най доброто за имунитет и възстановяване на имунитет, не случайно е храната на боговете ( амброзия) всеки ден да приема по една лъжица три пъти.

Фелдмаршал Ервин Ромел
Мнения: 205
Регистриран на: пон мар 16, 2015 5:55 pm

Re: Въпрос

#3 Мнение от Фелдмаршал Ервин Ромел » съб апр 04, 2015 2:00 pm

Лечебните свойства на меда са познати от хиляди години. Той е почитан още от древните гърци и египтяни, които са го използвали като мощно лекарство срещу рани и изгаряния.
В днешно време се разкриват все повече приложения и ползи от този лечебен продукт. Такива са разкрити в изследване с мишки, заразени с ракови клетки. Резултатите показват спиране на растежа на туморите, вследствие употребата на мед. Предполага се, че такова ще е действието и върху човека.
Медът съдържа флавоноиди и антиоксиданти, които помагат за намаляване риска от някои видове рак и сърдечно-съдови заболявания. Притежава както превантивни свойства срещу карцерогенните вещества, така и антитуморни. Изследванията показват, че медът предотвратява слабеенето на раковоболните.

Сред разнообразието от видове мед, има някои по-специфични, които притежават доста силно влияние. Такива са медът Manuka от Нова Зеландия и Israeli. Лошота новина е, че екологичните проблеми и употребата на пестициди избиват цели пчелни семейства, което е изключително страшно за целия природен баланс.
За Manuka се знае, че може да убие над 250 бактерии. Учените смятат, че лечебните му свойства се дължат на наличието на ензима оксидаза глюкоза, който произвежда водороден прекис - антисептик. Високата концентрация на захар в ензима потиска развитието на бактерии.
Медът Israeli действа много добре срещу страничните ефекти, причинени от химиотерапия. Поддържа имунната система, възвръща силите и издръжливостта на организма много бързо.

Освен мед, противораково действие има и джинджифилът. Неговите действия също са доказани в експериемнтирани върху мишки, имащи рак. Те показват, че джинджифилът убива раковите клетки по два начина. Кара ги да се самоунищожават и да се "самоизяждат".
Джинджифилът може да помогне в борбата с раковите клетки, които са изградили устойчивост срещу химиотерапия и повтарящо се лечение без да вреди на здравите.
Има една много лесна народна рецепта, която включва и двата продукта и която се използва за лечение на рак.
За да я приготвите ви трябват: 1-2 кг мед и 2 големи корена джинджифил.
Настържете корените и ги смесете с меда. Взимайте от сместа по 3-4 пъти дневено по една лъжичка.

Потребителски аватар
К.И.О.Т.
Мнения: 2393
Регистриран на: вт мар 03, 2015 11:12 pm

Re: Въпрос

#4 Мнение от К.И.О.Т. » съб апр 04, 2015 2:06 pm

Готино имаме си теза за доказване, не говоря за сол, а за захар или за глюкоза. Мога да се мотивирам и то много доказано с клинични тестове, прав си храни раковата клетка и тя расте много до спукване на мембраната и тъй като самата тя е много лакома и си синтезира инсулин и загива от преяждане, но завишените нива на глюкоза спират възможността и други клетки да мутират, тъй като не изпитват енергиен глад и нямат нужда да произвеждат собствен инсулин, те просто ползват произведения от организма и са в единство с него.

Пчелния мед е захариди, глюкоза, амино киселини и някой минерали. Има противоречие в написаното от теб, моля да се обосновеш.

Фелдмаршал Ервин Ромел
Мнения: 205
Регистриран на: пон мар 16, 2015 5:55 pm

Re: Въпрос

#5 Мнение от Фелдмаршал Ервин Ромел » съб апр 04, 2015 2:21 pm

По точно за кое

Потребителски аватар
К.И.О.Т.
Мнения: 2393
Регистриран на: вт мар 03, 2015 11:12 pm

Re: Въпрос

#6 Мнение от К.И.О.Т. » съб апр 04, 2015 2:26 pm

Фелдмаршал Ервин Ромел написа:Никаква захар и сол, захарите хранят туморните клетки. Захарите без значение дали са прости, сложни, овощни и т.н. са като гориво за тумори така както бензин за двигател...........
А препоръчваш пчелен мед, който писах какво съдържа. Дано и лекаря се включи в тази дискусия, той е най-навътре с биохимията на това заболяване от нас.


sezam
Мнения: 144
Регистриран на: вт мар 03, 2015 8:05 pm

Re: Въпрос

#8 Мнение от sezam » нед апр 05, 2015 9:17 am

Първо трябва да се намери причината която е предизвикала това заболяване ,да се отстрани и после да се започне лечението ,убиването или отстраняването на паразитите.

sima

Re: Въпрос

#9 Мнение от sima » нед апр 05, 2015 12:40 pm

Витамин В17 се съдържа в костилките на горчивия бадем, кайсиите, прасковите, вишните, сливите и др.



Своята книга “Свят без рак” американският писател евреин Едуард Грифин посвещава на историята на едно откритие, чийто главен герой е витамин В17 – лаетрил,или амигдалин, веществото, което бързо унищожава раковите клетки. Авторът дава научни обяснения на лечението на рака с виамин В17 и недоумява защо ортодоксалната медицина обяви война на лекарството, с което много клиники успешно излекували пациентите си.

Амигдалинът се съдържа в семената на горчивия бадем, в костилките на кайсиите, прасковите, сливите и др. растения.

Авторът на книгата намира отговора на този въпрос не в науката, а в политиката в областта на рака, в икономическата мотивация на онези, които доминират във фармацевтичната промишленост. Всяка година билиони долари се изразходват за изследвания в областта на рака, други се харчат за производството на химически съединения за лечението на болестта. С една дума



от рака живеят много повече хора, колкото умират



Ако лекарството е един прост витамин, то само за един миг ще се разруши една гигантска индустрия, която се противопоставя на лечението. Фармацевтичните компании провеждат изследвания само с химическите съединения, които те създават. Те никога няма да проведат изследване с прости вещества, които се продава във всеки супермаркет, защото не могат да ги патентоват.



Веществото, което убива рака, е открито в плодовите костилки, най-вече в кайсиевите



Кайсиевите костилки (семена) още преди 35 години бяха обявени за лекарство срещу всички видове рак. Учените заявиха, че ако това вещество се употребява всеки ден, човек никога няма да заболее от рак. Транснационалните фармацевтични компании обаче заедно с министерството на здравеопазването в САЩ притиснаха Управлението по контрола на храните и лекарствата да обяви за незаконна продажбата на сурови кайсиеви костилки, както и на витамин В17, с приложената към него информация за антиканцерогенните му свойства.

Витамин В17 е открит още в семената на ябълките, гроздето, в някои бобови култури и билки, в горчивия бадем. Твърдата обвивка на кайсиевата костилка защитава един от най-забележителните хранителни продукти на земята.

Според д-р Ернст Т. Кребс-младши – биохимик от Сан Франциско, ракът подобно на скорбута (авитаминозата) и пелаграта (кожна болест) не се предизвиква от тайнствена бактерия, вирус или токсин, а е болест на витаминния дефицит, предизвикан от недостига на ценни хранителни компоненти в менюто на днешния човек. Кребс-младши определил този компонент като част от семейството на нитрилоцидите, които се срещат в повече от 1200 растения.

Най-много това вещество се съдържа в семената на растенията от семейство Prunus Rosacea (горчив бадем, кайсия, вишна, праскова и слива), съдържа се още в царевицата, соргото, просото, лененото семе, ябълковите семки и в много хранителни продукти, които днешният човек не употребява. Доказателствата на доктор Кребс впечатляват.

Преди няколко века хората употребявали богатия на витамин В17 просен хляб, но сега всички предпочитаме белия хляб, който не го съдържа.

Някога нашите баби добавяли в ястията сливи, стафиди, зелено грозде, ябълки, кайсии и др.; за зимата ги счуквали на прах.

Изследвания показали, че племето Ханза в Хималаите никога не е боледувало от рак, докато храната му съдържала просо и кайсии. Щом хората му се сблъскали със западната цивилизация, започнали да боледуват от рак.

Защо някога хората се спасяваха от скорбута, а днес не могат да победят рака – пита авторът на книгата Грифин. Отговорът е прост – западните правителства се огъват под натиска на фармацевтичните транснационални корпорации, Управлението по контрола на храните и лекарстсвата FDA, Американската медицинска асоциация. Всички те проведоха обща кампания срещу витамин В17, в която залегна твърдението, че витаминът съдържа цианид. Витамин В12 също съдържа голямо количество цианид, но никой не го е иззел от магазините.

Лаетрилът (амигдалинът) на д-р Кребс е получен от кайсиевите костилки, след това е синтезиран под формата на крисал. Но FDA засипа пресата с историята за една нещастна двойка от Сан Франциско, която се отровила, ядейки сурови костилки. Статията беше на първа страница на всички издания. Журналистическото проучване не открило тази двойка. Но статиите свършили своето – оттогава витамин В17 започнал да се асоциира със самоубийство.

Според Алманаха по храненето от 5 до 30 костилки от кайсии, изядени за един ден, но не наведнъж, могат да бъдат добра профилактична доза.

Още през 50-те години Кребс доказал, че витамин В17 е безвреден за хората. Той проверил витамина върху животни и след това го инжектирал на себе си. Докторът е жив и здрав и сега. Витаминът съдържа една част цианид, една част – бензолдехид и две части глюкоза. За да стане цианидът опасен, първо трябва да се “отвори” молекулата и цианидът да бъде освободен, но това може да стане с помощта на един ензим, който се нарича бета-глюкозид; той присъства в организма в минимални количества, но почти 100 пъти повече се съдържа в раковите тумори. Следователно цианидът се освобождава само в раковите участъци и унищожава раковите клетки; бензолдехидът също се освобождава в същото време. Той е смъртоносна отрова по свойства и в съчетание с цианида става сто пъти по-силен. От това съчетание на двете вещества раковите клетки загиват.

Ето една извадка от доклад на д-р Кребс: “…Когато не получаваме адекватна на нашия организъм храна, той заболява. Ако не получавате витамин В17 с хранителните продукти, най-добрият начин да го получавате е чрез инжектиране. Ако раковото заболяване се е появило, най-важното е за кратък период от време да снабдим организма с максимална доза витамин В17… По-рано плодовете съдържаха витамин В17, и то не само в семената, но и в меката си част. Днес само дивите плодове съдържат витамин В17. Плодът, който ядем днес, е печален резултат от многогодишното култивиране в името размерите и външния му вид; меката му част вече не съдържа В17. За да удовлетворим нужните на организма си от този витамин, трябва да ядем семената на тези плодове или да пием таблетки, които съдържат В17. За съжаление този витамин днес е забранен, но се надяваме да го видим достъпен за хората, за да можем да ги предпазваме от рак, както лесно се справихме със скорбута. Ние имаме нужда приблизително от седем кайсиеви костилки на ден. Това количество ще ви предпази от раково заболяване…”

За профилактика започнете с малко количество костилки – 1-2 на ден, и стигнете до 7-10 броя. Избягвайте рафинираната захар, която подхранва раковите клетки, кофеина, който влияе зле на черния дроб и бъбреците, бялото брашно, което лесно се превръща в захар в организма. Яжте повече необработени продукти.

Книгата на Е. Дж. Грифин съдържа подробна информация за изследванията в областта на рака, които бяха спрени, големи учени бяха арестувани, когато започнаха да поддържат използването на витамин В17 в борбата с рака.

Помня, че като деца много обичахме вътрешната част от костилките на джанките и сливите, дори преди да узреят. Родители и баби ни плашеха, че са отровни. Но нямаше нито един случай на отравяне или разстройство на стомаха сред децата. Може би интуитивно сме приемали онова, от което има нужда организмът ни.

А Маркс беше казал, че няма такова престъпление, което да не може да извърши един капиталист, заради 300% печалба. А фармацевтичните компании имат 1000% печалби!

sezam
Мнения: 144
Регистриран на: вт мар 03, 2015 8:05 pm

Re: Въпрос

#10 Мнение от sezam » нед апр 05, 2015 6:47 pm

То и препарата албендазол ,който ветеринарите ползват за обезпаразитяване също става за лечение на онкологични заболявания ,но е важно да се намери причината ,да се отстрани и възстанови енергетиката.Рака е болест която се отключва при определени обстоятелства.В човешкото тяло живеят около 3 кг.паразити и бактерии ,които се поемат с храната .Те живеят в едно дремещо,латентно състояние в междуклетъчното пространство наречено протоплазма , или просто се нарича протоплазма в протоплазмата .Всичко си е на местото докато не им се развали спокойствието .Спокойствието им може да се наруши само ако бъдат подложени на вредно ,аномално лъчение .Източници на такова лъчение могат да са вредни лъчения в близост до защитното биополе което ни заобикаля и ни пази от такива.Ако престоя на човек е по дълго време в зона с такова излъчване ,обезателно се пробива защитното поле на човека и енергията прониква безпрепятствено в тялото .Ако пробива в защитното поле стане много голям много енергия прониква през него.Тази енергия е вредна както за тялото така и за микроорганизмите в него ,възбужда ги и те тръгват по кръвта из тялото, като образуват дори едно организирано общество живеещо в него.Причините за пробив в енергийната защита са полета от подпочвени ,космически ,електрически ,електромагнитни вълни,негативни енергии от магии ,проклятия ,злоба и завист.Някога защитата се сваля дори и от нашия създател като наказание.Всички причини предизвикали пробива трябва първо да се установят и отстранят ,да се възстанови енергийната защита и чак след това ако болестта е напреднала да се започне лечението с предложените по горе и други препарати и храни които да унищожат това което е тръгнало по тялото.Ако болестта е много напреднала, процеса става много труден.

Отговори