Синхронизатор на багета с багетиста

Минало, Настояще, Бъдеще
Отговори
Съобщение
Автор
sezam
Мнения: 144
Регистриран на: вт мар 03, 2015 8:05 pm

Синхронизатор на багета с багетиста

#1 Мнение от sezam » ср сеп 27, 2017 2:46 pm

Днес , случайно видях че глутницата е отворена за нерегистрирани посетители и реших да видя какви теми се бистрят там . Общо взето нищо ново под слънцето .Кака Сийка се е преименувала на Меги ,Коко си седи и все търси огледалните образи,колегата радиестезиста пък е станал модератор а въжеиграча Папата никъде не го видях.Както винаги Мегито критикува моите уреди, даже и тези които не са излезли все още на пазара.Критикува си жената ,нищо че никой не ги е виждал на живо а са само на клип.Но интересното което предизвика темата е изобретението на радиестезиста ,което чакало патент и клиенти от чужбина .За България клиентите били крадливи и стиснати ,не давали пари и щели да му откопират изобретението.То е устройство с което синхронизира багетата с багетиста и ползването на много точен свидетел който е зареден по негов метод , който пазел в абсолютна тайна .Всичко това неминуемо щяло да доведе търсенето до голям успех. Та че на твърденията му се противопостави някаква колежка МАЯ и веднага я обвиниха че е агент от шишарката.Те там в глутницата всичко можели ,знаели и от шишарката пускали провокатори да им откраднат знанията..Ай сега ний да им кажем какво знаем и можем : Първо ,зареждането на свидетели с точните вълни ,неразреждащи се ,незадържащи никакви паразитни вълни за мен отдавна не е никакъв проблем.Вярно че е тайна ,но го мога . Мога да направя точни свидетели на всякакви метали . Относно електронното възбуждане мога да направя всеки мобилен телефон да стане електронен багет , който ще възбужда от разстояние всеки пожелан метал и кухина ,като при златото ще отпадне двойника ръжда.Точността му с един малък трик ,свързан с работата с багет и точен свидетел ще бъде абсолютна - да се стъпи върху местото.Ще може да се определя абсолютно метала стои ли ,изваден ли е ,има ли окиси останали на повърхността от него и дълбочината включително.

Потребителски аватар
manel
Мнения: 760
Регистриран на: вт мар 03, 2015 11:05 pm

Re: Синхронизатор на багета с багетиста

#2 Мнение от manel » ср сеп 27, 2017 9:26 pm

Освен всичко което си описал,си остава най важното-фактора ЧОВЕК!...а всички метали могат да се възбудят и без електронни устройства, по ментален начин,най вече златото!Не ги мисли онези професори радиестезисти,много са далеч от истината,а пък този синхронизатор е върха на глупостта....освен ако откривателя не е бог,и отключва способностите и на дървен пън..... :lol: :lol: :lol:

sezam
Мнения: 144
Регистриран на: вт мар 03, 2015 8:05 pm

Re: Синхронизатор на багета с багетиста

#3 Мнение от sezam » чет сеп 28, 2017 12:09 am

Фактора човек си стои задължително във всички методи на радиестезията , но сега като се замислих ми светна от къде идва и какво означава синхронизацията на багета с човека.И това навярно е свързано с едно мое откритие обсъждано от мен в някои форуми.Бях правил преди години доста изследвания за неточноста и причините за нея при работа с електронен багет и установих че освен влиянието на факторите температура,влага ,налягане ,слънчева активност има и фактор биополе на оператора, за предизвикване на точен резонанс между метал и генератор-възбудител .При различните хора резонанса е различен при еднаква излъчена от възбудителя честота ,като при неточния резонанс крайната точка е далеч от целта. Имам разработен метод с който да се докара точния резонанс и най вероятно до това се е докопал колегата и го е нарекъл синхронизатор на багета с багетиста. Този метод отдавна за мен е отживелица .След него създадох още няколко поколения уреди ,като в последния вече фактора биополе и синхрон с багета отсъства.Всеки човек ,независимо от биополето му може да работи на една и съща честота и резонанса да е точен ,да няма изместване и да отива на точното място.

sezam
Мнения: 144
Регистриран на: вт мар 03, 2015 8:05 pm

Re: Синхронизатор на багета с багетиста

#4 Мнение от sezam » чет сеп 28, 2017 7:12 pm

Струва ми се , че г-н Иво Петров с гръмкото име "радиестезиста" ни е взел всички за канарчета. То не беше маркетинг проучване за извънземната "синхронизираща" машина която ще се продава само и единствено извън България, Защо ли ? Лови знаци по скали и т.н. Айде по сериозно де
Хайде по спокойно, никой в нищо не убеждавам, интересуващи се колеги задават въпроси аз отговарям, за какъв чеп ми е да ви хващам за канарчета , нещо ми се струва че имаш нещо общо с "шишарката", ма то там си останахте една шепа хора, не гледайте в канчето на другия ами вземете измислете нещо ново и креативно, нещо да съм те убеждавал теб или да съм ти предлагал да купиш, не ами тогава , тролчета , така ви минава живота без да сътворите нещо а само да гледате чуждото и да му намирате кусури,не искам и да познавам такива като теб, и не ми задавай въпроси не желая да общувам с хора като теб ,не мога да разбера защо се имаш за толкова важен , че аз чак да те взимам за канарче, аз поне имам над двадесет патента а ти какво имаш нищо!

sezam
Мнения: 144
Регистриран на: вт мар 03, 2015 8:05 pm

Re: Синхронизатор на багета с багетиста

#5 Мнение от sezam » чет сеп 28, 2017 7:26 pm

Пуснах ви откъс от дискусията в която е намесена шишарката. Говорят и си вярват ,а в такава непрогледна мъгла са забулени всичките там ...

Потребителски аватар
bester
Мнения: 354
Регистриран на: вт мар 03, 2015 9:52 pm

Re: Синхронизатор на багета с багетиста

#6 Мнение от bester » пет сеп 29, 2017 4:28 pm

Фактора ЧОВЕК е решаващ при измерването.
Може да се направи така, че всички показания на махалото да са "Положителни" или всички "отрицателни".
Направиме техническо устройство което прави това като мести "0" точка на човека ниско или високо.

До колкото до златотърсенето според мен подхода трябва да бъде раличен.
Ако се направи уред който да връща времето назад, ще може да "на живо" да проследите кога, къде и кой е заровил нещата.
Това не са фантазии а реалности според мен....

Потребителски аватар
manel
Мнения: 760
Регистриран на: вт мар 03, 2015 11:05 pm

Re: Синхронизатор на багета с багетиста

#7 Мнение от manel » съб мар 23, 2019 8:19 pm

Мисля че по добра синхронизация от това не може да има! :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=nlXNVHwSnJI

Отговори